Eigenwerkwijzer, informatie voor werknemers

U bent aan het werk of bent op zoek naar (passend) werk. U heeft gezondheidsbeperkingen. Dan is het soms lastig om precies te weten hoe u uw werk kunt doen. Om daarachter te komen is de EigenWerkWijzer ontwikkeld. Werk vinden en werk behouden is een grote uitdaging als u een beperking heeft.

De EigenWerkWijzer biedt meer inzicht in wat uw mogelijkheden zijn ten aanzien van werk. U gaat voor uzelf na wat er voor nodig is om optimaal te functioneren. Met optimaal functioneren bedoelen we dat u voor langere tijd het beste uit uzelf en uw leven haalt, zonder op te branden. De EigenWerkWijzer is een online interactief programma met voorbeelden en tips. Het bestaat uit 3 onderdelen: zelfscan, passend werk en communicatie. Ieder onderdeel bevat vragen. U hoeft ze niet allemaal te doen. Dat mag natuurlijk wel. Voor het beste effect doorloopt u alle onderdelen. Aan het eind van elk onderdeel kunt u een samenvatting zien van uw antwoorden. U kunt ervoor kiezen deze samenvatting te delen met bijvoorbeeld een coach.

De 3 onderdelen zijn samen bij elkaar uw persoonlijke EigenWerkWijzer om optimaal te leven en te werken.

typeMethodiek
doelgroepwerknemers met een arbeidsbeperking
themainstrumenten en methodieken, zelfregie, aan het werk blijven met een beperking
Meer informatievoor werknemers
Opmerkingen De EigenWerkWijzer is wetenschappelijk en bewezen effectief. Zij draagt bij aan zelfinzicht, zelfsturing, handelingsmogelijkheden en vertrouwen in uw eigen kunnen.
Ontwikkelaar De Eigenwerkwijzer, voorheen de Makkekaart, is ontwikkeld door drs. Agnes van Wijnen van Visie in uitvoering.
datum invoer09-07-2018