Sfeer Badkamercomfort & Tegelstijlen - werkplezier belangrijk

samenvatting

Sfeer Badkamercomfort & Tegelstijlen in Geldrop verkoopt en installeert complete badkamers, badkameronderdelen en tegels. Naast de twee eigenaren werken er twaalf medewerkers. Vier medewerkers van Sfeer Badkamercomfort &Tegelstijlen zijn deels arbeidsgeschikt. 

Eigenaar Barry Wijnen heeft bij een eerdere werkgever al eens een bedrijfstak opgezet met gedeeltelijk arbeidsgeschikten. Bovendien heeft hij maatschappelijk werk gestudeerd. Wijnen: “Het ligt in mijn aard om dit onderwerp op te pakken.” 

De medewerkers met beperking haalde hij uit zijn eigen netwerk of met behulp van re-integratiebureaus. De samenwerking met de collega’s verloopt prima en ook hun loyaliteit bevalt Wijnen goed. “Ze hebben meer plezier in het werk”, vertelt hij, “omdat ze ook de andere kant van de medaille kennen. En als je die arbeidsvreugde hebt, heb je automatisch meer hart voor de zaak.” Wijnen is dus tevreden, al is hij wel van mening dat de regelgeving eromheen best lastig in elkaar steekt. “Maar ja, dat is Nederland,” lacht hij. “Als je wat doorzettingsvermogen toont, is het de moeite zeer zeker waard. We zijn alweer op zoek naar nieuwe mensen!”

typebest_practice
jaar2007
verantwoordelijkeBarry Wijnen
plaatsGeldrop
doelgroepWAO-ers
trefwoordenWAO ; arbeid
themaWerkgevers ; Werk en handicap
adresSfeer Badkamers
Hulst 85 G
5662 TD Geldrop
telefoon040 2800070
e-mail barry@sfeerbadkamers.nl
urlhttp://www.sfeerbadkamers.nl/tableaux/index.php
opmerkingenBron: overheid - geknipt voor de juiste baan
referentie nummer297
datum invoer29-09-2009