Welkom op Werk hoe zit het?

Op het moment dat u persoonlijke vragen, financiƫle zorgen of twijfels over werk of uitkering hebt, is het soms ingewikkeld informatie te vinden die precies bij uw situatie past. En de stap naar professionals die u willen helpen, is soms groot.

Op het internet is veel informatie te vinden, maar informatie kan tegenstrijdig zijn en de afzender is niet altijd even duidelijk. Waar moet u beginnen?

U staat niet alleen in uw ervaringen. Ook anderen hebben dezelfde vragen. Op het Werkipedia forum geven forumleden elkaar tips en ontlenen zij steun aan elkaars ervaringen.

U bezoekt het Werkipedia forum bijvoorbeeld als u:

- door ziekte uw werk niet meer kunt doen
- plotseling bent ontslagen
- ziek bent en geen passend werk krijgt
- te maken krijgt met de WIA
- vanuit een uitkering (weer) gaat werken
- wilt weten wat dan de gevolgen zijn voor uw uitkering
- na lange tijd thuis weer gaat solliciteren
- een eigen bedrijf wilt starten

Door een bezoek aan het Werkipedia forum komt u beter voorbereid bij uw werkgever, sollicitatiegesprek, klantmanager, werkcoach, re-integratiebegeleider en noem maar op.

De voordelen van een bezoek aan het Werkipedia forum:

- Gratis: Gebruik van het Werkipedia forum kost u niets en kan u veel opleveren.
- Vrijblijvend: U bepaalt zelf wat u doet met de informatie en adviezen die u via het Werkipedia forum verzamelt.
- Onafhankelijk: het Werkipedia forum is niet verbonden met uitkerende instanties. De adviseurs van Stimulansz en Welder werken onafhankelijk.
- Anoniem: Niemand kan te weten komen wie u bent, door het Werkipedia forum worden geen persoonsgegevens aan derden doorgegeven.
- Deskundig: De adviseurs van Stimulanzs en Welder weten precies hoe wetten, regelingen en keuringen werken en wat voor u belangrijk is om te weten. Soms hebben zij zelf ook ervaring met drempels die een ziekte of handicap kan opwerpen als het gaat om werk of (gedeeltelijke) uitkering.
- Inspirerend: U kunt inspirerende informatie en oplossingen vinden door contacten met zowel adviseurs als met anderen in eenzelfde situatie als u.

Ik heb op 3 nov. een vraag gesteld op uw forum en tot heden (12 november) nog geen enkele reactie mogen ontvangen.
Als dit gebruikelijk is, dan heeft voor mij dit forum helaas niet zoveel meerwaarde.

B
BoW_Peter 09-09-2014 08:28 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Ik heb 2 berichten naar een nieuwe topic verplaatst: [Conclusie verzekeringsarts](http://www.werkipedia.nl/t/conclusie-verzekeringsarts/1838)