Nieuw forumlid

Hai,

mijn naam is Fam, ik ben 29 jaar en sinds een half jaar ziek thuis; (non)diagnose chronisch vermoeidheids syndroom. Ik kamp reeds een jaar of 10 met ernstige vermoeidheidsklachten, maar heb me daar altijd tegen verzet. Daarnaast heb ik de lat voor mezelf steeds te hoog gelegd. Begin dit jaar 'zei' mijn lichaam stop. Ik kon niets meer, lag alleen maar in bed en had veel pijn. Gelukkig gaat het nu beter. Ik volg een revalidatie traject speciaal ontwikkeld voor cvs-patiƫnten, en heb daar erg veel baat bij. Ik ben weer heel actief vergeleken met enkele maanden geleden.

De revalidatie is nu bijna ten einde en werkhervatting staat gepland voor januari 2011. Ik werk voor een stichting waar ik preventief voorlichtingsmateriaal ontwikkel gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Tot eind december 2010 heb ik een contract van 36 uur. Vanaf januari 2011 helaas nog maar van 14 uur. En in het afgelopen half jaar was er voor mij helaas geen mogelijkheid daar uren bij te sprokkelen. Over de consequenties hiervan wil ik op dit forum enkele vragen stellen.

Dag,
Fam

Beste Fam,

Welkom op het forum. Leuk dat je jezelf hebt voorgesteld. Het is goed om te lezen dat het nu wat beter gaat met chronisch vermoeidheids syndroom. Ik ben benieuwd wat je vragen zijn. Je kunt het Welderforum daar goed voor gebruiken. Ik wens je veel succes met je werkhervatting.

Groet,
Rafika

Hi fem,
Wat voor traject volg je bij revalidatie centra. Ik heb ook zo'n gevoel dat mijn lichaam wilt niks meer. Ben 27 en Een NAHL patient.