Verder leren terwijl mn werk al veel van me vraagt

Hallo, hopelijk zet ik mn vraag op de juiste plek. Ik werk als back-office medewerker bij een verzekeraar en doe veel administratie. Het vraag t veel van me om mn werk vol te houden, loop tegen dingen aan als dat mn eigen energie te wensen over laat. en mn baas heeft niet zoveel begrip. Tegelijkertijd zou ik eigelijk wel verder willen leren. Wil niet mn leven lang alleen administratie blijven doen. ik zou meer met klanten willen doen. Dus ik ben eigelijk op zoek naar een manier om hierover na te denken en een plan te maken. waar begin ik? hoe pak ik dat aan? wie heeft een tip?

B
BoW_Peter 03-10-2014 10:13 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

@Jeffrey, bedankt voor uw vraag. Ik kan mij voorstellen dat u verder wilt kijken dan waar u nu bent. Er is een manier om te kijken waar u staat met uw opleidingsbehoefte. En dat is de [Werkscan][1]. De scan doet overigens wel meer. Hij kijkt ook hoe het met uw vermogen is om uw huidige werk lichamelijk en geestelijk te kunnen doen. Met de scan krijgt u inzicht in waar u staat. Als u verder actie wilt ondernemen kan dat met een arbeidskundige die speciaal is opgeleid als werkscandeskundige.
Kunt u daar wat mee?

[1]: http://uwwerkscan.nl

Dag, dank voor dit antwoord. Dat lijkt me wel wat, zo'n scan. Maar is dat niet heel kostbaar? Wie betaalt dat? HOe kan ik me daarvoor aanmelden? En hoe breng ik dit over aan mn manager? Krijgt zij de uitslag ook te zien? Ik heb best veel vragen nog merk ik. Waar vind ik meer info?

B
BoW_Peter 06-10-2014 12:22 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

@jeffrey. Deze scan kan op 2 manieren worden gedaan. Gratis of betaald. Het is gratis als u akkoord gaat met het doorzetten van de score die uit de scan komt. Dat betekent dat deze gegevens naar maximaal 3 Werkscandeskundigen worden gestuurd. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgestuurd. Zij kunnen op hun beurt u een (vrijblijvende) offerte toesturen. De Werkscan wordt niet doorgestuurd naar uw manager.

Wilt u liever niet dat deze informatie wordt doorgestuurd? Dat kan. Voor € 25,- koopt u dan een inlognaam via de [webwinkel van Blik op Werk][1]. De scan blijft dan van uzelf. En hij wordt niet doorgestuurd.
U komt bij de Werkscan door op [deze link te klikken][2]. De Werkscan wordt niet doorgestuurd naar uw manager.

Het gesprek met de Werkscandeskundige kost wel geld. Als u een aanbod heeft van een Werkscandeskundige kunt u met uw manager in gesprek of uw werkgever deze kosten wil betalen. Iedere Werkscandeskundige heeft zijn eigen tarief, ik kan daardoor niet zeggen wat het kost.

Meer info over de Werkscan vindt u [hier][3]. En ook [hier.][4]

Kunt u daar verder mee?

[1]: http://winkel.blikopwerk.nl/0117-a1.html
[2]: http://uwwerkscan.nl/
[3]: http://uwwerkscan.nl/index.cfm/home:werkenden.main
[4]: http://uwwerkscan.nl/index.cfm/home:faq.main