Onderzoek

manonvdstam 23-04-2017 12:19 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Hoi allemaal!

Ik ben Manon van der Stam, student aan de Universiteit van Amsterdam. Om mijn studie te voltooien doe ik onderzoek naar de invloed van discriminatie op de participatie in de arbeidsmarkt van mensen met een arbeidsbeperking. Het is belangrijk om hier onderzoek naar te doen omdat blijkt dat 50% procent van de arbeidsbeperkten tussen de 25 en 45 jaar niet deelneemt aan de arbeidsmarkt, terwijl een gedeelte hiervan dat wel zou kunnen of willen.

Graag zou ik willen vragen of u, indien u een arbeidsbeperking heeft (bijvoorbeeld visuele/gehoorbeperking, mobiliteitsbeperking, langdurige/chronische ziekten, dyslexie, autisme, of een ander soort beperking), mij wilt te helpen met mijn onderzoek door mijn vragenlijst van ongeveer 10 minuten in te vullen via onderstaande link. Dit is uiteraard volledig anoniem, en u kunt meehelpen aan een onderzoek wat hopelijk nieuw inzicht geeft in dit uiterst belangrijke onderwerp!

https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3I95bkMaJaDSPRz

Mocht u verder nog vragen hebben over het onderzoek of de vragenlijst, of wilt u op basis van deze vragenlijst ervaringen delen, laat het dan vooral weten! Ik ben zeer geïnteresseerd in het onderwerp en alles eromheen, en hoop dat mijn onderzoek het begin kan zijn van vele onderzoeken om uiteindelijk daadwerkelijk iets te kunnen beteken.

Alvast heel erg bedankt!