Werkgevers gaan inclusief! Wat is de realisatie en de ambitie van uw organisatie?

B
BoW_Peter 05-09-2014 09:41 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Dit bericht lazen wij op de site van AWN:

`Onze pilots (Business case, 7.500-banenplan en Regelluwe regio) hebben al veel ervaringen en leerpunten opgeleverd. Nu kunt u ook kenbaar maken wat u al doet om mensen met een beperking aan het werk te helpen.

Op het platform werkgeversgaaninclusief.nl kunt u eenvoudig en gemakkelijk de plaatsingen die uw organisatie vanaf 1-1-2013 heeft gerealiseerd en de ambities voor de komende jaren kenbaar maken.

Hoe dit moet? Hieronder vindt u een korte handleiding. Heeft u toch nog vragen, mailt u deze dan naar 7500banen@awvn.nl

*Vul nu de realisaties en ambities van uw organisatie in*
Heeft u al wel plaatsingen gerealiseerd, maar nog geen ambities geformuleerd? Vult u die dan alvast in. Zo kunnen we laten zien dat we er als werkgevers met elkaar de schouders onder zetten om kansen te bieden aan mensen met een beperking en daarmee invulling te geven aan de 100.000-banenafspraak uit het Sociaal akkoord.

Handleiding

1. Ga naar www.werkgeversgaaninclusief.nl en log in. Wachtwoord vergeten? Klik dan aan de linkerkant op Wachtwoord vergeten?
2. Klik in de donkerblauwe menubalk bovenin op Wij doen mee
3. Bovenaan de lijst met deelnemers staat uw eigen organisatie, klik hiernaast op de oranje knop Bekijk mijn ambities en realisaties
4. U ziet nu de plaatsingen en ambities die uw organisatie heeft ingevuld. U kunt alleen van uw eigen organisatie de individuele gegevens zien, daarnaast ziet u de totalen via de teller op de startpagina
5. Wilt u ambities en/of gerealiseerde plaatsingen wijzigen of toevoegen, klik dan rechts op de oranje knop Ambitie / realisatie toevoegen
6. Als u op Ambitie klikt, klapt hiervoor het invulvenster open. Voor Realisatie geldt hetzelfde
Als u klaar bent, klikt u onder Realisatie op Opslaan.'

Onderscheid uw organisatie en laat zien waar u met uw ambitie en realisatie staat!

Ik ben overigens ook benieuwd in wat je tegenkomt als je inclucief gaat ondernemen. Laat het vooral weten. Wie weet zijn er anderen die dit probleem ook kennen en deels hebben opgelost. Samen komen we verder!

B
BoW_Peter 11-09-2014 10:22 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Deze topic is nu onzichtbaar en zal niet worden weergegeven in topiclijsten, en kan alleen via een directe link worden bezocht.

B
BoW_Peter 11-09-2014 10:22 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Deze topic is nu zichtbaar en zal weer worden weergegeven in topiclijsten.

B
BoW_Peter 11-09-2014 10:25 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Ik heb een bericht naar een nieuwe topic verplaatst: [Ambitie en realisatie](http://forum.werkhoezithet.nl/t/ambitie-en-realisatie/1840)