Waar vinden we een werknemer met een arbeidsbeperking voor onze vacature?

Ik werk bij Copper8, een klein duurzaam consultancy bureau in Amsterdam. Een prachtig bedrijf omdat we iedere dag de wereld een beetje mooier willen maken door te werken aan een circulaire economie. Wij hebben een passie voor duurzaamheid. En als je werkt aan duurzaamheid dan werk je aan People, Planet en Profit. Wij zijn een maatschappelijke organisatie met een winstoogmerk, want anders blijven we niet lang bestaan. En onze mensen zijn onze belangrijkste asset. Voor ons is het ook heel belangrijk om mensen met een arbeidsbeperking te betrekken bij wat we doen, inclusiviteit wordt dat genoemd. Eigenlijk heel logisch als je aan een betere wereld werkt.

In het kader van 'practice what you preach', hebben we nu voor het eerst een vacature waar we op basis van positieve discriminatie iemand willen aannemen met een arbeidsbeperking. Maar dat blijkt als werkgever helemaal niet zo makkelijk, want waar vind je mensen die tot deze doelgroep behoren? Waar op het eindeloze internet zoeken deze mensen naar een baan? Hoe kom je in contact met goede mensen?

Dus om onze kansen om de juiste match te vergroten, vraag ik jullie hulp. We hopen dat onze vacature op zo veel mogelijk plekken gevonden kan worden en dat we de juiste kandidaat kunnen vinden. Zie voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn: www.copper8.com

We zijn op zoek naar een Persoonlijk Assistent voor 12 uur per week

De Persoonlijk Assistent vervult een ondersteunende rol in verbinding met de Happiness Manager op kantoor. Primair is jouw rol de persoonlijk assistent van Cécile en ook ben je samen met de Happiness Manager het aanspreekpunt voor alles wat er zich op kantoor afspeelt. Je begrijpt de duurzaamheidsafwegingen die gemaakt worden op een circulair kantoor en bouwt mee aan de organisatie. Je wordt blij als de details op orde zijn en als er een hoge kwaliteitsstandaard wordt behaald. De belangrijkste taken richten zich op de ondersteuning van Cécile, met name agendabeheer en procesmatige ondersteuning.

De Persoonlijk Assistent heeft verschillende taken en verantwoordelijkheden en afhankelijk van eigen interesses en ervaring kunnen deze worden uitgebreid. Hieronder staan deze op een rijtje:

1) Taken en verantwoordelijkheden:
• Persoonlijk assistent van Cécile
o Eerste aanspreekpunt zijn voor afspraken en verzoeken,
o Inbox beheren, filteren en uitvoeren van gerelateerde taken,
o Plannen van activiteiten, bewaken van deadlines en gestroomlijnd agendabeheer,
o Beantwoorden van email en agenda verzoeken.
• Secretarieel werk:
o (Complexe) afspraken inplannen en verschuiven,
• Operationele zaken en draaiende houden van het kantoor, zoals:
o Beantwoorden van de telefoon en het ontvangen van bezoekers,
o Aannemen van pakketjes, bezoek binnenlaten, koffie en thee regelen voor bezoek,
o Praktische zaken voor bijeenkomsten regelen.
• Affiniteit met communicatie en/of marketing is een pré

2) Een aantal kenmerken van de Persoonlijk Assistent is als volgt:
• Kwaliteit
• Positieve instelling
• Pro-actief
• Empatisch
• Passie en enthousiasme over onze visie en werk
• Praktisch en organisatorisch sterk
• Representatief
• ‘Voelsprieten’ – sterke sociale eigenschappen
• Handig met de computer en telefoon
• Minimaal HBO denkniveau
• Goed Nederlands en Engels kunnen schrijven en spreken.

Het is mogelijk om op afstand te werken maar aanwezigheid op kantoor bij Copper8 heeft de voorkeur. De werkdagen zijn op maandag, woensdag en donderdag.

Copper8 nodigt mensen met een arbeidsbeperking uit om te solliciteren, mits ze voldoen aan de minimale functie-eisen.

Voor meer informatie over deze vacature ka je contact opnemen met Ilse Klaasse Bos, info@copper8.com, o.v.v ‘vacature persoonlijk assistent’.