Contract beeindigen in de schoonmaakwerk

F
fluxie1968 07-04-2014 18:44 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Ik werk nu inmiddels 2 jaar in de schoonmaak,s,avonds ( vast contract ) voor 8 uur in de week,,,en werk samen met de voorvrouw op de begaande grond.
Nu is het al 2 keer voorgekomen dat de voorvrouw mij afbekte,om het maar grof te zeggen,en merk dat als ze dat doet zij niet lekker in dr vel zit,gisteren ook weer.
Heb me dan ook voorgenomen dat als het de 3e keer gebeurt,ik dan mijn spullen pak en naar huis ga,met misschien het risico ontslagen te worden denk ik.
Mijn vraag is dus: of ik dit kan maken met een vast contract,en ook omdat ik ook werkzaam ben bij de thuishulp die los van het schoonmaakwerk in de avond uren staat...
De voorvrouw heeft weleens tegen mij gezegd: nu werk je hier al zolang,maar het lijkt wel of je dingen niet ziet ofzo,terwijl dat wel zo is.
Merk ook dat ik de laatste tijd met tegenzin naar het schoonmaakwerk ga,dit ivm de avond uren,maar ook omdat ik liever meer werk in de thuishulp wil en dan overdag

Beste fluxie, je kunt niet zomaar worden ontslagen als je wegoopt, ook al weiger je dan je werk te doen. De vraag is wel of het een oplossing is. Heb je al eens overwogen om een gesprek aan te gaan met je voorvrouw?

Groet,
Peter L.

L
Leon_BOW 12-05-2014 10:32 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Deze topic is nu gesloten. Nieuwe reacties worden niet langer geaccepteerd.

L
Leon_BOW 12-05-2014 10:32 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Deze topic is nu gesloten. Nieuwe reacties worden niet langer geaccepteerd.