Bezoek herkeuring WGA

M
mustra01 26-06-2016 15:00 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Goedemiddag,
ik wil graag weten of iemand ervaring heeft met de arbeidsdeskundige.
Ik heb het verslag van de wia arts gekregen en er zijn een paar punten waar we tijdens het gesprek niet over gesproken hebben.
Volgens de wia arts moest ik mij geen zorgen maken omdat ik mij zeker t/m december alleen moest concentreren met mijn medisch situatie en er was geen sprake om te gaan werken.
In het verslag staat iets anders: ik krijg binnenkort en oproep van de arbeidsdeskundige.
In het verslag staat dat een FML aangewezen en opgesteld is en vastgelegd in de CBSS. Cliënt heeft beperkingen te opzicht van normaal functioneren etc .De FML hebben we tijdens het gesprek niet besproken.
In de prognose staat dat de verwachting is dat de medisch en functioneel mogelijkheden op lange termijn wezenlijk zal verbeteren.
De conclusie is dat er sprake is van verminderde benutbare mogelijkheden als rechtstreeks gevolg van ziekte of gebrek.Hierdoor is cliënt aangewezen op werkzaamheden conform etc..Een heronderzoek is aan de orde over een jaar. Wat kan ik verwachten?
Mvg,

U
uwvwebcare 27-06-2016 10:52 X Ongepaste reactie? Waarschuw onze moderator

Beste mustra01,

Ik begrijp dat er in het verslag van de verzekeringsarts andere informatie staat dan dat met jou besproken is. Ik kan me goed voorstellen dat je nu graag wilt weten wat je kunt verwachten.

Helaas is dit voor mij moeilijk om aan te geven omdat ik geen toegang heb tot je dossier. Mijn advies is om te bellen met de [url=http://bit.ly/uwv-telefoon]klantenservice[/url]. Houd je burgerservicenummer bij de hand. Mijn collega’s kunnen het voor je nakijken en je eventueel laten terugbellen door de verzekeringsarts.

Ik wens je veel sterkte met je medische situatie.

Met vriendelijke groet,

Mariël
UWV Webcare Team
www.uwv.nl/webcare