Geen idee wat te doen

Goedemiddag,

Ik heb een WGA LAU uitkering, mijn restverdiencapaciteit is nul. Nu ben ik door mensen uit de buurt gevraagd om voor hun zoon welke een PGB heeft 10 uur per week met hem aan het werk te gaan. Het is niet dat ik niet wil werken, ik kan alleen niet veel aan gezien mijn chronisch meervoudig ptss.
Ik weet nu dus niet wat te doen om mijzelf en mijn gezin te beschermen. Ik zal, als ik dit ga doen, hoe dan ook gekort gaan worden op mijn uitkering. Echter weet ik dat er ook financiele voordelen aan zitten.
Ik zal een auto moeten aanschaffen om dingen met deze knul te kunnen ondernemen (aanschaf, verzekeringen, wegenbelasting, brandstof), kosten gaan maken voor bijvoorbeeld een middagje te gaan zwemmen met hem (entree en vervoer erheen). Ik zal hem (ptss, ahdh, autisme en voedingsproblematiek) moeten gaan activeren in de "sociale" wereld en begeleiden met huiswerk et cetera. Ik heb verder een klik met hem. Waar niemand hem kan bereiken, kan ik dat wel en ik wil hem ook graag helpen, maar uiteraard niet ten koste van mijn eigen gezin...
Wat is nu wijsheid? ZZP, in loondienst, freelance heb ik al voorbij zien komen, maar met wat ben ik financieel het veiligst en het best ingedekt?

Wie kan en wilt mij helpen?

Liefs,

Feminem