Deel uw kennis

Beschikt u over kennis die toegevoegde waarde heeft voor leden van de kenniscommunity Werkhoezithet.nl? Waardevolle content die u beschikbaar wilt blijven stellen voor een breed publiek? Informatie waarbij meer mensen baat hebben dan alleen uw klanten, collega's of bezoekers?

Doe mee met de kenniscommunity en borg uw kennisproducten in de kennisbank van Werkhoezithet.nl. Denk aan keuzewijzers, informatiebladen, webcontent, inventarisaties, artikelen, methodieken, interventies, onderzoeksrapporten etc.

Inbrengen van kennis kan op 2 manieren:

  1. U krijgt een pagina in de kennisbank voor bondige informatie over uw inbreng en een link naar de externe url waarop uw kennis staat.
  2. U krijgt een pagina in de kennisbank met de mogelijkheid om daarbij kennisproducten te uploaden.

Inbrengen van kennis is alleen mogelijk als uw organisatie lid is van de kenniscommunity Werkhoezithet.nl. Nog geen lid? Meld u hier aan.

Kennis inbrengen? Dat gaat als volgt:

  1. Via het inbrengformulier biedt u uw kennisproduct, content of informatie aan. Hierop vinkt u de trefwoorden aan waarmee uw inbreng na akkoord van Blik op Werk wordt gelabeld. 
  2. U verzendt het inbrengformulier met uw kennisdocument(en) of verwijzing naar uw url.
  3. Na uw indiening beoordeelt Blik op Werk binnen maximaal 2 weken of de informatie kan worden opgenomen in de kennisbank. Daarbij oordeelt Blik op Werk of de inhoud voldoende past bij de thema’s van Werkhoezithet.nl. De beoordeling door Blik op Werk gaat niet over de kwaliteit van de inhoud.
  4. Na goedkeuring plaatst Blik op Werk uw inbreng in de kennisbank. Uw inbreng wordt onder meer vindbaar via de trefwoorden die u aanvinkt op het inbrengformulier.